Fleninge Jakt & Fritid
www.fleningejakt.se   042 - 20 24 00   info@fleningejakt.se
Meny Sök
Logga in

Kryss Administration

E-post

Lösenord

Glömt lösenord

 

Fleninge jakt & fritid
Fleninge jakt & fritid

Kurs - Jägarexamen

Vill du ta Jägarexamen? Välkommen till en aktuell kurs hos oss på Jaktia Fleninge. Vi befinner oss utanför Helsingborg i Skåne och tar emot anmälningar till våra kurser via telefon och email. Läs mer här nedanför:

Aktuella kurser

Vi tar nu emot föranmälan till nästa jägarexamen som startar den (2023-08-30)Fullt. 2024-01-31, prel.. En handpenning på 1.000 kr och du har säkrat din plats på nästa kurs!

Du kommer att undervisas av kompetenta och pedagogiska jägare som visar och ger bilder utifrån mångårig erfarenhet av jakt, hund, flora, fauna och jägare.

Vår specialitet är personlighet och att ge varje elev utrymme för sina frågor, svar och behov. I kursen medverkar även gästföreläsare som ger dig fler perspektiv inom jakten. Kursledarna finns med dig hela vägen från teori och uppskrivning till skytte och uppskjutning. Du har även möjlighet till en fortsatt gemenskap efter avklarade prov då vi träffas i exkursioner och vid jakttillfällen.

Vårt mål är att alla ska klara sina prov och bli godkända. Våra tidigare elever är glada och nöjda - roligt om även du vill bli en av oss!

Start: (2023-08-30)Fullt. 2024-01-31, prel.
Tid: Torsdagar kl. 18.30 - ca 21.00
Var: Butikens lokaler
Antal träffar: ca 10 st

Du är även välkommen att skicka e-post eller ringa (042 - 20 24 00) om du har fler frågor, eller besöka oss i butiken!

Fleninge Jakt & Fritid AB använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att du använder vår webbplats godkänner du detta.

Upp Upp till toppen