Fleninge Jakt & Fritid
www.fleningejakt.se   042 - 20 24 00   info@fleningejakt.se
Meny Sök
Logga in

Kryss Administration

E-post

Lösenord

Glömt lösenord

 

Fleninge jakt & fritid
Fleninge jakt & fritid
Letar du efter vapen och ammunition?
VAPEN OCH AMMUNITION

Big Green Egg Carbon Steel Wok

Elda upp ägget och stek dig till Big Green Egg-smak. Perfekt utformad för att fungera med EGGspander. Big Green Egg Carbon Steel Wok är perfekt för stekning av kött, skaldjur och vegetariska måltider. Den traditionella designen med dubbla handtag ger ett fast grepp, och det kraftiga kolstålet sprider värmen jämnt och snabbt för jämn matlagning.
Snabbvärmande matlagningsyta är perfekt för stekning av kött, skaldjur och grönsaker
Traditionell 2-handtagsdesign; dubbla handtag ger ett fast grepp
Kraftigt 18-gauge kolstål; Kolstål sprider värmen jämnt och snabbt
Sluttande sidor säkerställer att maten stannar direkt över kolvärmen och gör det lättare att kasta maten
Inkluderar en praktisk [17 in / 43 cm" target="_blank"> bambu spatel; spatel passar wokens form för enkel svarvning av livsmedel
Förutom användning på EKG är den platta bottenwoken utformad för att sitta direkt på värmekällan, vilket gör den perfekt för alla typer av spishällar inklusive elektrisk spole, gas eller induktion.
SKÖTSEL: När woken är kryddad, använd inte tvål för att rengöra den. Blötlägg istället woken i varmt vatten i 5 minuter för att lossa fast mat. Tvätta sedan interiören med varmt vatten och en mjuk svamp, och utsidan med varmt vatten och en skrubbersvamp. Torka helt och applicera vegetabilisk olja innan du förvarar.
Fleninge Jakt & Fritid AB använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att du använder vår webbplats godkänner du detta.

Upp Upp till toppen