Fleninge Jakt & Fritid
www.fleningejakt.se   042 - 20 24 00   info@fleningejakt.se
Meny Sök
Logga in

Kryss Administration

E-post

Lösenord

Glömt lösenord

 

Fleninge jakt & fritid
Fleninge jakt & fritid
Letar du efter vapen och ammunition?
VAPEN OCH AMMUNITION

Hundpejl Handenhet

Garmin Alpha 200i Handenhet

Spåra dina hundar med Alpha 200i-systemet som har inReach®-teknologi1, en kapacitiv 3,5″-pekskärm som är läsbar i solljus och en användarvänlig design med sex knappar.

- Det här systemet är utformat för att göra spårning enkel, tillgänglig och snabb.

- Du kan ha full koll på dina hundar. Övervaka upp till 20 hundar från upp till 14,5 kilometer (beroende på hundenhet) med en uppdateringshastighet på 2,5 sekunder.

- Gör olika grupper och behåll inaktiva hundar i systemet för enklare konfigurering och hantering.
- inReach-teknologin hjälper dig att hålla nära och kära uppdaterade när mobiler inte kan det (aktivt satellitabonnemang krävs)1.

- Navigera med de bästa Garmin-kartorna och sensorerna under jakten.

- Batteriet kan bytas av användaren och håller i upp till 20 timmar, upp till 15 timmar med inReach-teknologi aktiverad.

- Para ihop den med Garmin Explore i din kompatibla smartphone för att se hundspårningsinformation i realtid, spara hundarnas spår och spela upp spår på nytt för att se exakt vad som hände under jakten.

- Med kompassläget pro view får du enkelt en snabb överblick över hur långt bort dina hundar är och i vilken riktning de rör sig. Dessutom ser du när en hund trädskäller eller står stånd .En barometrisk höjdmätare hjälper dig att noggrant övervaka höjdskillnader och se utvecklingen i lufttryck på kort sikt, och den inbyggda lutningskompenserade elektroniska treaxlade kompassen håller kursen åt dig, oavsett om du rör dig eller inte.Fleninge Jakt & Fritid AB använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att du använder vår webbplats godkänner du detta.

Upp Upp till toppen