Fleninge Jakt & Fritid
www.fleningejakt.se   042 - 20 24 00   info@fleningejakt.se
Meny Sök
Logga in

Kryss Administration

E-post

Lösenord

Glömt lösenord

 

Fleninge jakt & fritid
Fleninge jakt & fritid
Letar du efter vapen och ammunition?
VAPEN OCH AMMUNITION

Hanwag Kalixfors SF Extra GTX

Stabil och mångsidig jaktkänga med Gore-Tex.
Vattentät, tyst, stabil och mångsidig jaktkänga med Gore-Tex. Passar för jakt i varierande och tuff terräng.

Jakt innebär att röra sig genom varierande, ofta tuff, terräng i alla väder. Med Kalixfors SF Extra GTX på fötterna håller du effektivt väder och vind ute både tack vare det höga skaftet och de högkvalitativa materialen. Denna jaktstövel har ett brett användningsområde och passar många typer av jakt. Det slitstarka nubucklädret ger god stabilitet och Gore-Texmembranet gör kängan vattentät samtidigt som överskottsvärme släpps ut. För din säkerhet är Kalixfors SF Extra GTX utrustad med detaljer i varningsfärgen orange som vanligtvis används vid jakt.

Kalixfors SF Extra GTX är en riktigt skön och flexibel känga, mycket tack vare lästen StraightFit Extra Last som ger gott om utrymme för framfot och stortå. Tillsammans med den flexibla 2-zoners snörningen finns det utrymme att bära kängorna med tjocka strumpor, perfekt för stillasittande pass på vintern.

Den mjuka innersulan och mellansulan gör att du kan smyga fram tyst i terrängen. Yttersulan är en Vibram Trekking SF med breda, stabila kontaktytor vid hälen. Som extra skydd finns TPU-gummi vid häl och fot som också ger extra stabilitet. Kort sagt en mångsidig jaktkänga som kombinerar stabilitet med flexibilitet.

Överblick:
- Vattentät, tyst och stabil jaktkänga
- Yttersula: Vibram® Trekking SF med bred kontaktyta för god stabilitet
- StraightFit Extra Last
- Slitstark nubuck
- Foder/membran: Gore-Tex
- Detaljer i varningsfärgen orange
- Skyddande TPU vid häl och tå
- Vikt: 1600 g i storlek US 8
Fleninge Jakt & Fritid AB använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att du använder vår webbplats godkänner du detta.

Upp Upp till toppen