Fleninge Jakt & Fritid
www.fleningejakt.se   042 - 20 24 00   info@fleningejakt.se
Meny Sök
Logga in

Kryss E-post

Lösenord

Skapa konto Glömt lösenord

 

Fleninge jakt & fritid
Fleninge jakt & fritid

Lätt och smidig jaktbyxa

Härkila Vector Byxa

Våra välkända och mycket lätta skalställ med Gore-Tex®-membran har i många år varit mycket populära. Skalplaggen ger ett fantastiskt skydd mot väder och vind samtidigt som andningen fungerar optimalt då antalet luftskikt hålls nere. Superlätta plagg för rörliga jägare!

Vector är ett ultralätt skalplagg och har snabbt blivit mycket populärt bland jägare som går långt under sina jakter. Stället har en mycket lätt konstruktion där det mjuka yttermaterialet har laminerats ihop med Gore-Tex®-membranet.

Invändigt är byxan försedd med ett tunt nätfoder vilket gör komforten mycket hög. Den fina passformen ger en skön rörelsefrihet. De många funktionella detaljerna gör detta till ett idealiskt ställ för den aktive jägaren söker kläder med låg vikt.

Andra användbara funktioner är dess optimala andningsfunktion, knäjustering som ger en bra rörelsefrihet, ventilationsöppningar på benen, remmar nertill, snedställd benficka med bälg samt garanterat vind- och vattentät.
Fleninge Jakt & Fritid AB använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att du använder vår webbplats godkänner du detta.

Upp Upp till toppen