Fleninge Jakt & Fritid
www.fleningejakt.se   042 - 20 24 00   info@fleningejakt.se
Meny Sök
Logga in

Kryss Administration

E-post

Lösenord

Glömt lösenord

 

Fleninge jakt & fritid
Fleninge jakt & fritid
Letar du efter vapen och ammunition?
VAPEN OCH AMMUNITION

Jaktkläder

Under jakt är det viktigt att ha rätt kläder. Ingen vill sitta på ett pass och frysa. För att skydda sig mot solen och regnet är det bra att täcka huvudet med en jakthatt, keps eller mössa. Välj ett skönt underställ som värmer, samtidigt som det andas. Hos oss på Jaktia Fleninge hittar du ett stort utbud av jaktkläder som både är snygga och funktionella.

Vi har jaktkläder:

  • från flera kända varumärken.
  • för alla jaktsäsonger.
  • för herr, dam och barn.

Klassiska jaktkläder med bra kamouflage

Vill du smälta in i naturen och lyckas bättre på jakten? Köp en dräkt med bra kamouflage från Pinewood eller Swedteam. Med en skjutväst från Beretta har du plats för patroner, jaktradio och annat som du behöver. Slitstarka jaktbyxor med eller utan hängslen kan hänga med under många jaktsäsonger. En skön fleecejacka är skön att bära såväl på passet som vid lägerelden. Håll fötterna torra med bra jaktkängor, boots och stövlar från bland annat Härkila.

Jaktkläder för barn

Jaktia Fleninge har till och med jaktkläder för barn. Klä den lille vildmarksentusiasten i bra, funktionella kläder så håller de humöret uppe hela dagen.
Våra jaktkläder för barn hittar du här.

Fleninge Jakt & Fritid AB använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att du använder vår webbplats godkänner du detta.

Upp Upp till toppen