Fleninge Jakt & Fritid
www.fleningejakt.se   042 - 20 24 00   info@fleningejakt.se
Meny Sök
Logga in

Kryss E-post

Lösenord

Skapa konto Glömt lösenord

 

Fleninge jakt & fritid
Fleninge jakt & fritid

Hundfoder, Mästers

Mästers Foder Jakt

Mästers Jakt är ett helfoder för den vuxna hunden som normalt arbetar hårt exempelvis jakthunden under pågående jaktsäsong. Fodret är särskilt framtaget tillsammans med Sveriges yrkesjägares förening (SYF) för att tillgodose jakthundens behov under jaktsäsongen, men går självklart att använda även till andra hundar i behov av mycket energi.

Mästers Jakt är ett omtyckt foder foder av hundarna med god smältbart, vilket är extra viktigt för den arbetande hunden då denne snabbt kan tillgodogöra sig näringen som finns i fodret. Fodret innehåller även prebiotikan Profeed som är en kort kejdig frukt-oligo-sackarid (scFOS) som på ett naturligt sätt stabiliserar hundens mag-tarm funktion och stärker immunförsvaret.

Mästers Jakt innehåller:
Kycklingköttmjöl, fullkornsvete, animaliskt fett, korn, vetekli, havre, betfiber, hydrolyserat animaliskt protein, linfrö, hemoglobinpulver, Profeed, mineraler och vitaminer.

Råprotein: 26 %
Råfett: 16 %
Glukosamin
Kondroitin
Fleninge Jakt & Fritid AB använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att du använder vår webbplats godkänner du detta.

Upp Upp till toppen