Fleninge Jakt & Fritid
www.fleningejakt.se   042 - 20 24 00   info@fleningejakt.se
Meny Sök

Kryss E-post

Lösenord

Skapa konto Glömt lösenord

 

Fleninge jakt & fritid
Fleninge jakt & fritid

Ryggsäck Woodline

Woodline Ryggsäck

Woodline Stolryggsäck med ram av aluminium och bra sitthöjd och som är utrustad med ett lågt ryggstöd som skönt stöd för svanken.
På ryggsäcken öppnar men det förstärkta locket framåt och skapar då ett avlastningsbord där kopp och smörgåspaket lätt kan placeras. Inuti ryggsäcken finns två stycken stödskenor som ger stöd åt bordet och samtidigt håller öppningen lättåtkomlig.

På utsidan finns två termosfickor och en förvaringsficka. Inuti finns två nätfickor som vardera rymmer en termos om man föredrar att förvara sin termos mera centralt i säcken. Ryggsäcken består av ett vattentätt, mjukt mikrofibertyg och är fodrad med ett svart nylontyg. Inga tejpade sömmar.

Volym på säcken 35 liter.

Stolen är tillverkad av aluminium för att få den så lätt som möjligt. Sitsen är förstärkt med två bärremmar som extra stöd. Sitthöjd ca 55 cm.

En distansrem sitter monterad på ramens nedre del för att undvika att stolen knäcks vid felaktig belastning. Den yttre ramen är lindad med äkta läder för att vapnet inte skall skadas eller framkalla oljud. Ryggsäcken kan lätt kopplas av från stolen och bäras separat
Fleninge Jakt & Fritid AB använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att du använder vår webbplats godkänner du detta.

Upp Upp till toppen